Inno-MT Årsdag

Inno-MT Årsdag

Innovationsnetværket for Miljøteknologi sætter fokus på digitalisering til årsmødet. Digitalisering er noget vi skal forholde os til i fremtiden, men hvordan gør man det konkret, og hvordan kommer man i gang?

I Danmark producerer vi nogle af de bedste teknologier i verden til at sikre rent jord, luft, vand og genanvendelse af affald, og der bliver allerede indsamlet enorme mængder data. Samtidig er der en stigende tendens til at flere og flere teknologier skal kunne snakke sammen via trådløse forbindelser, og at denne data kombineres og anvendes til nye services.

På årsmødet får du indblik i hvordan vinderen af den digitale førertrøje er gennemgået transformationen fra at være en produktionsvirksomhed til at være en digital virksomhed, og hvordan eksperterne fra Force Technology og Teknologisk Institut arbejder med at hjælpe virksomhederne med at komme i gang med indsamle- eller at anvende data.

Selvom det er en digital tidsalder vi går i møde, tror vi stadig på værdien i at møde nye mennesker ansigt til ansigt, så vi vil sørge for at alle deltagere bliver matchet efter ønske og har mulighed for at møde nye kontakter der kan være den næste forretnings-eller samarbejdspartner.

Årsmødet ligger i forbindelse med High Tech Summit på DTU, hvor man efter årsmødet kan deltage kvit og frit. Det er gjort for at bringe den miljøteknologiske verden sammen med dem der arbejder med IT og data, for de to områder komplimenterer hinanden i forhold til at udvikle fremtidens grønne løsninger.

High Tech Summit har et program fyldt med spændende keynotes, workshops og en stor udstilling som man kan lade sig inspirere af. Du kan læse mere om High Tech Summit her, hvor du også kan tilmelde dig kvit og frit.