Innovation i Genbrug

Innovation i Genbrug

Har dig, og din virksomhed, idéer til innovative løsninger indenfor genanvendelse af tekstiler, kilderen plast, haveaffald/kompostjord, overskudstræ, flamingo og bøger/papir? Kom til en innovationsworkshop og matchmaking møde, for at gå på opdagelse i, hvordan din teknologi kan skabe ny værdi for affaldsselskaberne samt blive helt skarp på, hvordan du på bedste vis kan pitche dine løsninger til de tre affaldsselskaberne: AffaldPlus, ARGO og REFA.

Connecting Zealand inviterer hermed SMV’er fra Region Sjælland til at deltage i et matchmakingforløb med fokus på innovationssamarbejder med de tre affaldsselskaber: AffaldPlus, ARGO od REFA.

Affaldsselskaberne skal i mål med EU’s krav om 50% direkte genanvendelse af alt affald i 2023 – og de har brug for ny inspiration!

Det er især de 6 affaldsfraktioner bøger/papir, overskudstræ, kilderen plast, haveaffald/kompostjord, flamingo og tekstil som affaldsselskaberne gerne vil finde bedre muligheder for genanvendelse for.

Læs mere om de 6 forskellige fraktioner her 

Den 18. juni 2018 inviterer Connecting Zealand virksomheder og forskere fra Region Sjælland til at deltage i matchmaking med de tre affaldsselskaber med fokus på innovationssamarbejder.

Vær med til en spændende dag med både pitch inspiration, innovations-workshop og matchmaking.

 

Tilmeld dig til eventet HER

 

Program

15:00 – 15:15 Velkomst – kaffe og kage/frugt

15:15 – 16:00 Pitch inspiration

Mathias Veis fra Pitcherific giver inspiration til hvordan man på en overbevisende måde præsenterer sin virksomhed og teknologi over for en ny samarbejdspartner.

16:00 – 16:45 Innovations-workshop

Vi ser på affaldsfraktionerne sammen med Anette Priess Gade fra Innovation Lab og undersøger om vi sammen kan få nogle gode ideer til nye innovative løsninger.

16:45 – 17:00 Pause – sandwich

17:00 – 18:30 Matchmøder

 

Alle virksomheder får mulighed til at tale med ARGO, REFA og AffaldPlus og fortælle om deres innovative ideer, teknologier eller løsninger.

 

For mere inspiration til innovation i genbrug, tjek denne video om Deleboks.dk’s take på bæredygtige flyttekasser.