Smart City Expo i Barcelona

Smart City Expo i Barcelona

Skal du med Danmarks stærkeste Smart City aktører til dette års Smart City Expo i Barcelona d. 13.-15. november 2018?

… Så kan du med fordel tage afsted sammen med Inno-MT og blive en del af et nordisk Smart City-netværk i Barcelona.

Køb netværkspakken her!

Sidste år var vi over 70 danskere afsted i Barcelona – i år samler vi endnu flere!

For 6. år i træk står CLEAN og Inno-MT for at samle den danske delegation af Smart City aktører i Barcelona for at møde nye forretningspartnere, netværke med nye og kendte ansigter, samt deltage i CLEANs række af side-events, arrangeret i forbindelse med expoen. Vi gentager successen fra sidste år og er gået sammen med de nordiske partnere; Sverige, Norge og Finland om en nordisk pavillon. Pavillonen på over 400m2 danner rammen om alle nordiske aktiviteter og events, og vigtigst af alt, den udstiller vores nordiske Smart City løsninger, som er efterspurgt verden over.

”Vi er med, fordi vi møder mange nye kontakter, som kan have glæde af vores ideer, visioner og produkter. Men vi får også mange nye den anden vej, hvilket gør til det et godt sted at mødes. Det er et sted, hvor vi får mange nye inputs til vores forretning og møder vigtige beslutningstagere, som kan bringe vores forretning videre. Derfor er netværksdelen en meget vigtig del af at deltage på Barcelona Smart City Expo.”

– Daniel Bachmann, CEO & Founder, Iot Denmark A/S

Keeping it cool

Onsdag d. 14. holder Inno-MT arrangementet “Keeping it cool” i Barcelona under Smart City Expo’en.

Har din virksomhed ideer til hvordan f.eks. ny sensor- og anden datateknologi kan være med til at minimere energiforbrug og madaffald og holde mad og medicin frisk under transport?

Over hele verden bruges enorme mængder energi til at styre temperaturen på mad og medicin under transport fra producent til forbruger.

På Keeping it Cool vil vi gerne give virksomheder der kan levere nye optimerede løsninger og teknologier, mulighed for at præsentere disse på en af verdens førende konferencer for nye og innovative teknologiløsninger – Barcelona Smart City Expo.

Hvis jeres virksomhed arbejder med teknologier der kan indgå i løsninger indenfor ressourcebesparelser i den såkaldte ”kølekæde”, har I muligheden for at deltage på Keeping it Cool.

Læs invitationen her.