Smart Water konference

Smart Water konference

Kom og skub med på udviklingen af digitale vand- og klimatilpasningsløsninger i Greater Copenhagen!

Sammen med Københavns Kommune, CALL Copenhagen og CLEAN inviterer Inno-MT kommuner, forsyninger og virksomheder til en spændende éndags-konference om potentialer og samarbejdsmuligheder inden for digitale vand- og klimatilpasningsløsninger.

Kommuner og forsyningers behov for smarte vandløsninger er i fokus, og scenen er sat for inspiration og dialog om løsningspotentialer og samarbejdsmuligheder direkte mellem centrale problemejere og innovative leverandører og udviklere.

Formålet med konferencen er at samle nøgleinteressenter for at diskutere smarte, innovative løsninger til acceleration af vandsektorens digitalisering og skabe grobund for udvikling af projekter mellem problemejere blandt kommuner og forsyninger og leverandører af teknologi og viden i innovative projektfælleskaber.

Konferencen bygger på resultatet af Smart Water-projektet gennemført af CALL Copenhagen i tæt samarbejde med CLEAN og Københavns Kommune. Projektet er finansieret af Vækstforum Hovedstaden.

I Smart Water-projektet er en lang række aktører interviewet for at analysere kommuner og forsyningers konkrete behov og løsningspotentialer i hovedstadsregionen. Analysen peger på en lang række samarbejdsmuligheder, som konferencen vil bidrage til at omsætte til løsningsorienterede projekter med innovative leverandører.