Tag med CLEAN til TechBBQ

Tag med CLEAN til TechBBQ

CLEAN har i samarbejde med TechBBQ gået sammen om at skabe “cleantech corner” – en cleantech sektion udelukkende med innovative cleantech løsninger.

Tilmelding er først til mølle, så skynd dig at registrer her, hvis du vil have del i dette unikke tilbud: https://podio.com/webforms/20921368/1441481

Som startup / SMV er det helt gratis for dig at deltage!

Få virksomheder/startups vil få mulighed for at udstille deres teknologier. Vi har desværre kun plads til 5-10 udstillere, så har du et unikt produkt, så skriv til Anders Sloth Nielsen på ASN@cleancluster.dk, hvor du præsenterer din teknologi. Dette vil give dig en unik mulighed for at fremvise din teknologi for startups, mentorer, kunder, VCs og Business Angels

Dine fordele:

  • Mulighed for at netværke med de rigtige, der kan hjælpe dig på din rejse
  • Direkte adgang til de bedste corporates/beslutningstagere fra cleantech-branchen
  • Adgang til matchmakingværktøj, hvor du inden TechBBQ kan sætte møder op
  • Deltag i ”reverse pitching” roundtable hvor corporates efterspørger løsninger og bring din teknologi i spil!
  • Bliv en del af et dedikeret cleantech område sammen med de bedste cleantech-startups!

Ligger din virksomhed i Region Sjælland?

Ligger din virksomhed i Region Sjælland og har den mellem 5 og 50 medarbejdere, så kan du tage med Connecting Zealands gratis til TechBBQ den 24 og 25 september 2018 i Øksnehallen i København. TechBBQ er en unik mulighed for at fremvise din teknologi for startups, mentorer, kunder, kapitalfonde og Business Angels.

I år kan du deltage sammen med Connecting Zealand og øge din chance for at komme i kontakt med interessante samarbejdspartnere. I løbet af de to dage vil Connecting Zealand arrangere pitch træning og matchmøder med nogen af de store virksomheder der leder efter spændende mindre virksomheder på messen. Desuden får din virksomhed mulighed for at være en del af et dedikeret cleantech område sammen med de bedste cleantech virksomheder og startups!

Det er gratis at deltage på TechBBQ med Connecting Zealand.

Tilmeld dig TechBBQ med Connecting Zealand HER