Egetæpper A/S

En verden af fantastiske tæpper
Design. Kvalitet. Respekt. De tre ord har altid været en central del af virksomhedsfilosofien hos den jyske tæppeproducent egetæpper. Koblet sammen med mantraet om at tænke anderledes i kampen for at nå målet, er det lykkes at skabe en virksomhed, der i dag er en af Europas førende tæppeproducenter. Netop design, kvalitet og respekt har været afgørende ingredienser i at nå denne position.

Stort knowhow, banebrydende design, kompromisløs kvalitet og omtanke for miljø og indeklima er vigtige parametre hos egetæpper, og de udgør en fast del af virksomhedens filosofi. egetæpper producerer og sælger tuftede og vævede tæpper til erhvervs- og boligbrug.

Egetæpper benytter altid den nyeste teknologi på markedet inden for tæppeproduktion. Virksomheden råder blandt andet over et af branchens mest avancerede anlæg til farvning af tæpper. Anlægget gør, at stort set alt er muligt, hvad angår farver og design.

Egetæppers  arbejde handler om meget mere end blot tæpper. Her arbejdes der altid for at sikre, at virksomhedens tæpper belaster deres omgivelser mindst muligt, hvad end der er tale om indeklima eller det omgivende miljø.

Når der udvikles nye produkter, er det utroligt vigtigt at sikre så lav en belastning af miljøet som muligt. Eksempelvis stiller egetæpper strenge krav til de råvarer, som indgår som en del af produktionen. Faktisk stilles der krav til hvert punkt i tæppets livscyklus. Fra udviklingen af tæppet, dets produktion og levering til montering, anvendelse, bortskaffelse og genbrug.