Green Instruments

Green Instruments A / S er en global virksomhed, der har specialiseret sig i måling og analyse af teknologier til både maritime og landbaserede industrier.

Vi producerer og installerer instrumenter og kontroludstyr til emissionsbegrænsning, gasanalyse, risikodetektion og beskyttelse af maskiner. Virksomheden blev grundlagt i 1999 under navnet SBS Technology A / S. I 2008 skiftede vi navn til Green Instruments A / S.
Vi er den førende leverandør af inaktiv iltgas analysatorere, røgtæthedsovervågning, olietågedetektorer og kedel sikringssystemer til den maritime industri, og vi har mere end ti års erfaring i overvågning og analyse af udstødningsgasser på skibe.

Vores ilt analysatorere, NOx-analysatorer, og opacitet overvågning har også vist deres holdbarhed i de landbaserede industrier, helt fra svovl-syre-fabrikker i Sibirien til opvarmning af bio-brændsel på fabrikker i Norge. Selv Skuespilhuset i København er et sikrere sted takket være en af ​​vores olietågedetektorere.

Vi udvikler højkvalitets produkter og løsninger der er slidstærke og omkostningseffektive, uden at have alt for mange dyre funktioner.