Innovationstjek

Forsknings- og Innovationsstyrelsen tilbyder gratis innovationsbesøg til SMV’er

Forsknings- og Innovationsstyrelsen tilbyder gratis innovationsbesøg på 2-4 timer i små og mellemstore danske virksomheder. Formålet med innovationsbesøget er sammen med virksomhedsledelsen at afdække eventuelle udviklingsmuligheder samt angive konkrete forslag til, hvorledes virksomheden om muligt kan få mere ud af sit potentiale samt drage fordel af eksisterende støttemuligheder for samarbejde med universiteter og forskningsinstitutioner.

Forløbet – kort beskrevet:

Inno

Innovationsbesøgene udføres af innovationsagenter fra de ni Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter (GTS) på vegne af Forsknings- og Innovationsstyrelsen. På basis af indledende telefonsamtale vil vi finde en innovationsagent med relevant viden og erfaring blandt vores kolleger, som repræsenterer lang erfaring inden for miljø- og vandsektoren i både Danmark og udlandet.

En betingelse for din virksomhed for at deltage i denne ordning er, at den ikke har modtaget støtte på mere end 200.000 Euro de seneste tre regnskabsår, hvilket vi vil bede virksomheden skrive under på under besøget.

Læs mere om ordningen på www.innovationstjek.dk, hvor du også kan bestille et innovationstjek.

Du er desuden meget velkommen til at kontakte Per Bøgelund Hansen på pbh@dhigroup.com eller på tlf.: 45 16 95 68, hvis du har yderligere spørgsmål.