Vi udbreder produktionen af ​​hør- og hampetøj i Danmark

Hør- og hamptekstiler er bæredygtige materialer, der kan erstatte bomuld som det primære tekstil i Danmark.

Danmark har en rig tradition for at producere hør- og hamptekstiler. Som land leverer det mere end 10 procent af verdens efterspørgsel efter hør- og hampprodukter. I sammenligning med bomuld er begge materialer mere bæredygtige at producere. Det har mindre miljøpåvirkning på jord-, vand- og luftkvaliteten samt CO2-fodaftrykket i produktionen.

Herretøj udvider i Danmark med dametøj, der følger trop. Denne nye ekspansion er drevet af efterspørgsel efter disse typer tøj snarere end en ændring i det økonomiske klima eller modetrends.

Danmark er kendt for sit design, men har ikke haft en industri inden for tøjproduktion.

Herre- og damemode kan findes i alle high street eller indkøbscentre, men tøjet er importeret fra udlandet.

Der er en tendens til naturlige tekstiler og en stigende efterspørgsel efter hør- og hamptøj på grund af deres økologiske og bæredygtige kvaliteter.

Vi har investeret i et produktionsanlæg til at producere hørtekstiler og hamptekstiler, som vil skabe nye arbejdspladser i Danmark med kvalificeret personale.

Den investering, vi har foretaget, vil gøre os i stand til at udvide vores produktion af hørtekstiler, hamptekstiler og herretøj, dametøj.

Placeringen af produktionsanlægget er strategisk fordelagtig, så vi kan betjene kunderne lokalt såvel som internationalt ved at opfylde deres krav om bæredygtige produkter, som er miljøvenlige.

En økologisk tæppebutik i centrum af København har solgt hørtekstiler i omkring et år. Hør er et tekstilmateriale fremstillet af hørplantens fibre. Hamp er også et tekstilmateriale, lavet af fibrene fra hampplanter.

Butikkens ejer, Jens Gammelgaard, sagde, at dametøj og herretøj er i tråd med hans idé om at sælge varer, der er “nemme, enkle og stilrene”. Efterspørgslen på hør- og hamptøj er vokset støt i Danmark på grund af dets fordele – det er miljøvenlige produkter med mange velkendte sundhedsmæssige fordele.

Danmark, der i forvejen rangerer som en af de største producenter af tekstiler i Skandinavien, udvider sin produktion, så den kan imødekomme den stigende efterspørgsel efter hør- og hampetøj. Det skyldes interessen fra nicheforhandlere i både Danmark og udlandet.

Danmark har potentiale til at vokse til en stor spiller i tekstilindustrien.

Danmark er et af de førende lande inden for tekstilproduktion og tekstileksport. Landet har en lang historie med at fremstille linned, hamp og kludprodukter af høj kvalitet.

Danmarks tekstilhistorie går tilbage til jernalderen – hvor man lavede uldtekstiler. Siden da er det lavet en række forskellige stoffer med forskellige formål – inklusive dem til brug som gardiner, sengetøj og mere.

Hamptekstil er et stof fremstillet af den indre bark af en række forskellige planter, og sengetøj er tekstiler fremstillet af hørplantens fibermateriale.

Danmark har historisk set været en stor producent af hør- og hampetøj, dog har produktionen stort set været lav på grund af manglende efterspørgsel efter produktet.

Derfor vil vi for at øge produktiviteten udvide produktionen i Danmark. Vi vil fokusere på at producere tøj til mænd og kvinder, ligesom vi i øjeblikket ikke producerer nok til nogen af dem.

Hørtekstiler er lavet af hørplantens fibre. De er holdbare og komfortable, især til varmere årstider.

Hamp er et bæredygtigt materiale, der kan bruges til at lave tekstiler, der også er holdbare og behagelige.

I 2016 udvidede vi vores produktion af hør- og hamptøj i Danmark med nye værksteder og symaskiner. Det har ført til, at flere medarbejdere i Danmark arbejder med disse materialer.

Danmark er kendt for deres højkvalitets hør- og hamptekstiler. Den danske tekstilindustri har i de seneste år ekspanderet for at kunne tilbyde et bredere udvalg af kvalitetsprodukter.

Danmark er et førende land inden for produktion af hør- og hampetøj. Den danske tekstilindustri har været en vigtig del af økonomien i årtier.